Shopping Cart

VINN KUNSTVERK
STØTT FK FYLLINGSDALEN

Har du lyst til å vinne et ekte gatekunstverk?
Gatekunstneren JOY og Gategalleriet har donert kunstverket «Built to Win» til FK Fyllingsdalens nystartede FKF Lotteriet.

Alle inntekter går uavkortet* til klubben!

KJØP LODD

Du kan støtte FK Fyllingsdalen og være med i trekningen av kunstverket** «Built to Win», levert av Gategalleriet og JOY, ved å skanne QR-koden (PC) eller søke opp lotteriet i VIPPS på #817234. Du velger så hvor mange lodd du ønsker å kjøpe. 

Et lodd koster 50 kr og det selges maks 2000 lodd.  Lotteriet varer fram til 17. august 2023 

FK FYLLINGSDALEN

FK Fyllingsdalen er en fotballklubb i Bergen med over 1000 aktiver medlemmer.

FKFs fokus er samhold, fair play og personlig utvikling der det legges til rette for dem som ønsker å utvikle seg som spillere, trenere og dommere innenfor fotballen med høy fotballfaglig kvalitet.

Klubben drives etter breddeklubbmodellen der dugnad, kontingent, sponsorer og personlig engasjement er viktige bærebjelker. Vårt mål er å være en viktig del av fotballspillende fyllingsdølers oppvekst  der kultur, opplevelser, dannelse og faglig kunnskap går i arv fra generasjon til generasjon. 

For tiden har klubben et A-lag for kvinner i 1. divisjon og A-lag for herrer i 3. divisjon.

JOY

JOY er en gatekunstner fra Bergen som for alvor begynte å male i gatene høsten 2013.

Han ble tidlig lagt merke til med sine uvanlige, ofte humoristiske stunts, som det å smugle bilder inn på IKEA («omvendt butikktyveri»), med strekkode og emballasje fra møbelgiganten selv. 

JOY har malt over 50 gatekunstverk i Bergen og regnes som en av landets mest annerkjente gatekunstnere.  Han lager ofte serigrafier av gatemotivene sine og mange av opplagene er utsolgte.

BUILT TO WIN

Kunstverket «Built to Win» illustrerer våre medlemmer godt. Med tro på at ingenting er umulig lar den lille jenten seg inspirere av det hun ser på TV og løfter en vektstang som man skulle tro var for tung for henne. Den innstillingen ser vi daglig på våre baner og våre medlemmer når hele tiden milepæler.

Her holder to av våre kvinnelige A-lagsspillere verket. De brøt også en milepæl da laget rykket opp i 1. divisjon i fjor og ble det første kvinnelaget i bydelen som noen sinne har spilt i toppfotballen.

Verket har en verdi på 7000 kr.  

* Avgifter til VIPPS blir trukket fra
** Innramming er ikke inkludert med bildet. 

Lotteriet blir drevet av FK Fyllingsdalen, org. nr: 997 748 689