Shopping Cart

Masarati utstilling Gategalleriet

MA$ARATI
-
"COME OVER WHEN YOU'RE SOBER, BLOODY MARY"

Mathias «MA$ARATI» Hagen kommer tilbake og hans lekne og fargerike stil har vekket oppsikt både nasjonalt og internasjonalt. Det er trygt å si at han er et fenomen. 

Sist MA$ARATI var i Bergen kjøpte den amerikanske rapperen Post Malone 10 av verkene og utstillingen i Grieghallen var full av besøkende. Med ett eksplosivt abstrakt utrykk maler Ma$arati følelser og tanker i sin reneste form. MA$ARATIS lekne og fargerike stil, om det er tatoveringer, klesdesign eller kunst, har vekket oppsikt både nasjonalt og internasjonalt. Nå har Ma$arati gjort klar ny utstilling med helt nye arbeider som blir stilt ut i Gategalleriet. 

MA$ARATI  beskrives som et skikkelig friskt pust i norsk kunstliv med sin spontanitet og uredde fremførelser fylt med dynamikk og energi. Han maler ut sine følelser i en eksplosiv spontan og ren form hvor blomster, dyr, og gjerne abstrakte figurer dominerer lerretet og hvor det oppstår en tematikk som spenner fra ensomhet og sinne til empati og ikke minst kjærlighet. Han er en totalt utendensiøs billedkunstner som bryr seg lite om hva andre mener. Han maler for sin egen del og på den måten har han skapt seg sin egen billedverden og stil som har nådd langt utover landets grenser og hvor han har oppnådd en stor respons på sine kunstverk i alle alderssegmenter.

Velkommen til en utstilling som vil ta pusten fra deg!

VERNISSAGE

STED: Nøstegaten 42 (Gategalleriet)
DATO: 20. oktober 2023
KL: 20-22

Kunstneren selv vil være til stede under åpningskvelden og vi inviterer til vernissasje med servering av musserende, musikk og kunst! 

Gratis og åpent for alle

UTSTILLINGSPERIODE

STED: Nøstegaten 42 (Gategalleriet)
DATO: 20. oktober – 11. november 2023

Alle salgshenvendelser sendes til [email protected]

Velkommen til utstilling i Gategalleriet!