Shopping Cart

Returvilkår

Du som kunde har 14 dagers angrerett på kjøp gjort via vår nettbutikk i henhold til
Angrerettloven. Ved bestilling med forsendelse løper angreretten fra dagen pakken blir hentet på  postkontor/levert på dør. Ved bestillinger som skal hentes i galleriet løper angrefristen fra første åpningsdag etter bestilling.

Ved henting
Har du bestilt henting i galleriet må denne hentes innen 14 kalenderdager etter bestilling. Etter den tid kan vi ikke lengre garantere at bestillingen kan gjennomføres eller at kunstverket er tilgjengelig. I så tilfelle refunderes kjøpet. Etter ytterligere 10 dager kan bestillingen bli postlagt og det vil tilkomme et behandlingsgebyr på kr. 500 for lagring og porto. Ta kontakt med oss om du har problemer med å hente innen angitt tid eller ønsker å få bestillingen tilsendt (til normal sats). Vi vil selvfølgelig strekke oss langt for å være behjelpelig. Fornøyde kunder er vår høyeste prioritering.

Melde angrerett
Ønske om å benytte angreretten kan meldes skriftlig via e-post, bedriftens Facebook-side eller personlig oppmøte. For din og vår sikkerhet så anbefaler vi ikke å melde angrefrist pr SMS.

Innramminger som bestilles i etterkant av kjøp er ikke gjenstand for angrerett da dette betraktes som tilverkningskjøp på bestilling. 

Vi ønsker likevel å strekke oss langt for å gjøre deg fornøyd og anbefaler deg derfor å ta kontakt med oss så snart som mulig om det er noe vi kan hjelpe med.