Shopping Cart

Siri Røiseth – Good Times Ahead

Endelig har vi den gleden av å annonsere utstillingen «Good Times Ahead» av ostringen Siri Røiseth!


I begynnelsen av 2020 sa Siri opp jobben for å satse på kunsten. Hun og samboeren leide ut leiligheten, bygget om en van til en rullende bolig og kjørte rundt i Norge for naturopplevelser. Samtidig laget hun kunstverk for å finansiere eventyret. Lite visste Siri om pandemien som ventet, men vestlendinger har som kjent vært ute en regnværsdag før.


Kort tid etter fikk vi øye på hennes sjarmerende og humoristiske illustrasjoner som treffer rett i hjertet og trekker i smilebåndet. Snart skulle også Siris grafiske verk bli blant de mest etterspurte i galleriet. Trykklanseringene ble utsolgt på minutter og ventelistene ble lange.


De siste 8 mnd har Siri jobbet hardt med å lage nye kunstverk for utstillingen. Det har blitt til 16 originalverk i edisjon og 11 nye trykkserier til meget hyggelige priser. Nå som det også ser ut til at COVID-restriksjonene letter er det bare å glede seg og håpe på at det er «Good Times Ahead»!


VERNISSAGE
Siri vil være til stede på åpningskvelden og vi gleder oss til å vise alle de sjarmerende og fargerike verkene. Bli med oss på en festaften der det blir garantert god stemning DJ og forfriskninger. Kanskje det også kommer en overraskelsesgjest!
Alle salgshenvendelser sendes til [email protected]
Salgskatalog vil bli laget etter hvert.

UTSTILLINGSPERIODE

24. feb – 12. mars 2022

VERNISSAGE

24. februar
Kl: 20-22